close
تبلیغات در اینترنت
ترجمه مقاله بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی

امروز و ساعت دقیقه می باشد.

جستجوگر پیشرفته سایت



عنوان انگلیسی مقاله: Optimizing chocolate production through traceability: A review of the influence of farming practices on cocoa bean quality
عنوان فارسی مقاله: بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی:بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت دانه کاکائو
دسته: کشاورزی - صنایع غذایی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 39
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
با توجه به تحولات اخیر در سیستم های ردیابی در حال حاضر امکان مبادله مقدار قابل توجه داده ها از طریق زنجیره عرضه مواد غذایی وجود دارد. شیوه های کشاورزی ارگانیک توسط کشاورزان کاکائو با اعمال زنجیره تامین شکلات به شدت تحت تاثیر پارامترهای کیفیت مختلفی از جمله شکلات بوده است. با این حال اطلاعات مربوط به این اعمال به طور معمول بر تولید کننده شکلات نمی رسد. در نتیجه مشخصات بسیاری از مواد خام را نمی توان در عملیات در نظر گرفته و تاثیر آن را در فرایند تصمیم گیری مربوط به تولید شکلات دید. در سال های اخیر بسیاری در مطالعات در زمینه بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی  خاص در تولید دانه های کاکئو و پارامترهای کیفیت شکلات انجام شده است. با این حال هیچ تجزیه و تحلیل جامعی از متغیرهای فرایند در زنجیره انجام نشده و اثراتی برروی کیفیت دیده نمی شود. در این مقاله با بررسی و طبقه بندی منابع موجود در این بحث از نظر متغیرهای پروسه در سراسر زنجیره و اثرات آنها بر  کیفیت و عطر وطعم دانه های کاکائو و محصول نهایی شکلات را انجام داده ایم. پس از تجزیه و تحلیل مطالعات قبلی قادر به  شناسایی مزایای بالقوه با استفاده از داده های مربوط به فعالیت های کشاورزی در فرایند تولید عملکرد را کاهش داده و جهت برای تولید شکلات در اینده را به همراه دارد.
کلیدواژه ها: شکلات،قابلیت ردیابی،دانه های کاکائو،کیفیت مواد غذایی،بهینه سازی،زنجیره تامین.
فهرست:
1-مقدمه
2-متغیرهای زنجیره
2-1 کشاورزی
2-1-1 ارقام
2-1-2 فصل زراحی در کشور مبدا
2-2 ذخیره سازی پوسته و غلاف
2-3 تخمیر
2-3-1 روش های تخمیر
2-3-2 تخمیر به روش میکروبی
2-3-3 مدت زمان تخمیر
2-3-4 هوادهی در طول تخمیر
2-3-5 مواد استارتر
2-4 خشک کردن
2-4-1 مدت زمان و درجه حرارت
2-4-2 روش های خشک کردن
2-5 حمل و نقل
3 بحث در مورد منافع بالقوه
3-1 مشخصات طعم
3-2 بهینه سازی فرایند
3-3ارتقای سلامت
4-تحقیقات بیشتر
5نتیجه گیری
6تقدیر وتشکر
7منابع

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
جمعه 23 مرداد 1394 ساعت: 20:36
مطالب تصادفی
مطالب مرتبط
بخش نظرات این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی


تبلیغات

آمار


آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 3

آمار بازدیدآمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 738
بازدید دیروز بازدید دیروز : 1,385
بازدید هفته بازدید هفته : 738
بازدید ماه بازدید ماه : 23,364
بازدید سال بازدید سال : 64,343
بازدید کلی بازدید کلی : 1,147,786

اطلاعات شما اطلاعات شما
آِ ی پیآِ ی پی : 54.167.75.28
مرورگر مرورگر :
سیستم عامل سیستم عامل :

ورود کاربران

نام کاربری :
رمز عبور :

رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

خبرنامه

براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود